Veilig de winter door!

 

Waarom winterbanden?

  • Meer grip onder de 7 graden.
  • Winterbanden voeren ook regen en hagel sneller af.
  • Minder kans op aquaplanning.
  • In veel Europese landen verplicht.
  • Veiliger voor uzelf, uw naasten en uw medeweggebruikers!

 

Weten wat winterbanden kosten?

Klik hier om contact met ons op te nemen en een offerte op te vragen.

 

Ruitenwissers en accu controle

Een unieke actie bij AutoCrew Autotechniek Holtjer. Wij controleren gratis* uw Accu en ruitenwissers en vullen uw ruitensproeiervloeistof bij wanneer u de flyer bij ons inlevert. Heeft u onze flyer in de brievenbus gehad? Kom deze inleveren, neem contact met ons op of maak een afspraak en profiteer van deze unieke service.

 

*Tegen inlevering van de flyer testen GRATIS de accu en ruitenwissers van uw auto en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

 

De flyer nog niet gehad?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u onze flyer nog niet heeft gehad of dat iemand anders u voor is geweest. U kunt hieronder de link aanklikken en alsnog de flyer downloaden en uitprinten, tevens profiteert u dan van onze andere acties:

 

Klik hier om de flyer te downloaden!

 

Het is weer de tijd voor winterbanden!

 

Als het kouder wordt sta je voor de keus: winterbanden of niet. Ook in ons land, met haar vlakke wegen en zachte winters, zijn winterbanden de veiligste keuze als de temperaturen onder de 7 graden zakken. Rubber wordt bij lagere temperaturen namelijk harder. Hierdoor verliezen zomerbanden grip op het wegdek. Winterbanden zijn gemaakt van zachter rubber en hebben extra groeven/inkepingen die zorgen voor extra grip. Bekijk hieronder het filmpje: